tisdag 31 mars 2009

rutor.

choklad, mocka?
chokladrutor med kokos!
Jag kan om jag vill, det är ett som är säkert! :)

Idag på skolan så gick vi först igenom lite apparater, kommer bli ett helsike att lära sig allt detta, men det kommer väl det så småning om, som allt annat.
Sedan var det dags att prova på epilering igen, sist så fick jag prova, men inte känna hur det känns. Så denna gång var det jag som fick ligga så sängen och få en nål intryckt i huden (i en hårfollikel) samtidigt som man slår på strömmen (som går ut i nålen) och bränner sönder roten så ett nytt hår inte kan bildas. Detta utförs vanligtvis på överläpp och liknande ställen där det kan finnas går som känns generande.
Men vi övar på benen till att börja med. Men eftersom jag nyss fått mina ben vaxade så fanns det knappt nått hår, så Barret fick öva på min arm i stället.

OCH FY, fy fy fy säger jag bara. det gjorde ont.

men det som inte dödar det härdar:)

sen slutade vi, kusin freddo skulle till tandläkaren så han ville att jag skulle följa! Antingen för att han inte är så mycket för att gå på stan (i väntan på att han skulle till tandis) eller så för att han inte heller direkt hittar så värst bra. Så då ställer jag gärna upp, som sällskap och vägvisare. Dessutom så träffar jag han så sällan, så då får man passa på när man väl får chansen.
:)

sen hem, läste lite ur mötley boken, frida kom in. Kom överens om att om jag lagade middag så fick jag snylta lite tvättid av henne. Så då var det bara att ställa sig och grädda pankisar:)
käkade middag.
och när jag väl var i farten så tyckte jag att jag kunde baka lite chokladrutor med kokos:)
och det gick bra, faktiskt allra första gången jag gör de själv. Men jag lyckades faktiskt.
rätt stolt nu!
Så nu kan ni komma och fika.

I morgon är det kunder på skolan, känns skönt att få arbeta lite praktiskt igen, Känns som att det är hur längesedan som helst.

Nu drog väggivägg iväg på casinot med grabbarna hennes, så jag fick äran att hänga tvätten. skoj.

..............................

Inga kommentarer: