måndag 7 december 2009

studsade

upp ur sängen i morse. Klockan var någon minut över nio och Iso var tyst som en mus. Han brukar ju ofta vilja gå ut runt sju, men i morse hade han inte gjort ett endaste litet ljud.. antingen har han gjort världens bus och bitit i allt som finns att bita på samtiigt som han har både gjort nr 1 och 2 inne på mattan i köket (så det inte blir lika lätt att ta rätt på).. eller så håller han på med något bus.. eller så......ligger han och sover,lika trött som husse och matte. Och gissa vad, han låg och sov. lika trött som oss.. Lilla lilla söt nöten låg som en liten boll på bädden och ville inte alls gå ut och kissa. Fick fixa&trixa och locka och busa för att få upp honom ur sängen och sedan ner för trapporna och ut på gräsmattan..
(undra om han börjar bli tonåring nu? sömntuta, vrång, tjurig och trotsig, det är väl tonåren det?)
Sedan blir det ju ett likadant projekt att få in honom igen, och sedan upp för trapporna. Fast då har han ju på känn att det är frukost dax, egentligen skulle han ju äta runt 8.. men då sov vi ju, allihopa!

Slängde fram maten och sedan ut med honom igen...

Och när jag väl var klar med det så var jag ju pigg som en mört.
Mjukbrödet var slut så jag bakade! Scones. men dom vart stenhårda.. .. men men.. gick att äta.
Vart en riktigt mysig frukost (i sängen tillochmed) Med havregrynsgröt, ägg, scones, juice och frukt!
Och mitt i ätandet så ringde Kex och frågade om dom skulle plocka upp mig, dom var vid timmervägen och skulle ut till birsta!! Ja, jag ville med..
Så jag hamnade där.. och ytterligare en dag spenderade vi (jag o P) ifrån varandra... suck.. känns som om vi inte umgåtts och gjort något tillsammans på tusen år.. (ja... kanske inte riktigt tusen år.. men länge iallafall..) För när jag kom hem så var det ju ags för honom att åka på jobbet.. :(

men jag hittade ju iallafall två presenter till P´s kusin barn som fyller 2 nu på torsdag!!!
Det blir inte så tokflickiga saker.. utan lite fräna.. :)

Nä, nu ska jag ta skriva ett cv.. för sedan ska jag färga fransar och bryn på helene!!

tjipp!

Inga kommentarer: