onsdag 2 december 2009

glittrande...

morgon.

Dagen har börjat himla bra. Hjärtat var upp redan vid sju och gick ut med en kissnödig Iso. Sedan fortsatte vi att sova mera! Sedan runt nio var det bara att hoppa upp och ge honom mat, kulor och en skvätt olja för att "smörja" systemet lite, han har vart lite trög... haha
Ut en stund till så han får kissa igen.. in och fixade frukost.
Det är så himla mysigt att äta frukost i december på nått vis, adventsljusstaken i fönstret lyser me ett värmande sken, och första ljuset brinner i adventsljusstaken på bordet..
Kokade mannagrynsgröt och ägg. Så det blev först gröt och sedan en äggmacka och kaffe!

Nu sitter jag inne i vårt vardagsrum och solen skiner in genom fönstret. Det är härligt att bli bländad av solen när man inte sett den på länge, nästan så man glömt bort att det är såhär det ser ut och känns när solens strålar letar sig in genom gardinen och nuddar mitt ansikte.. det är för härligt.
Ännu mer härligt vore det om snön hade legat på marken och knakat/gnekat/knastrat under våra fötter och Isos tassar. Istället får vi gå på frostbitna grästuvor och stelfrusna löv.

Nu ska jag dra på mig kängorna och lundhagsbrallan för att gå en prommis, tror vi skulle ta bilen en bit för att sedan gå i någon skog..

Ha en bra dag i solen!!

Inga kommentarer: