fredag 9 oktober 2009

fredagsmys

Igår var vi ut och käkade med klassen, himla trevligt men trist på samma gång. Jag har inte riktigt förstått att det är över nu och vi kommer inte att ses alla veckodagar som vi gjort under ett års tid. Kommer att sakna vissa saker från skolan enormt mycket.

Idag har vart en slapp dag, vissa saker har fixats och nu väntar nya prövningar framöver! Spännande!! :)

Hjärtat jobbade lunch så jag har vart ensam med vilden vi har här hemma. Och oj vad han busar, det är inte sant vilken energi han har. Fram och tillbaka, hit och dit, på vårt hala golv. Han slirar sladdar och glider på magen. Man riktigt ser hur det lyser bus i hundögonen.

Älsklingen kom äntligen hem och då lagade vi tacos, så himla gott. MEN det var ju inte Ias tacos, det är nog ingen som kan laga så go tacos som hon, och då är det inte speciellt krångligt eller avancerat att steka köttfärs och hacka grönsaker, men jag tror minsann att hon har nå trolleri och kanske rent av häxeri när hon gör den, för det är magisk.

Sen har vi såklart kollat på idol!!
Nu väntar sängen, P ska upp och jaga i morgon så det blir till att vara den enda i natt som springer ut och in med lille IsoFiso. Men det går så bra så! klart älsklingen ska sova riktigt så han kan skjuta storälgen i morgon:)

Nu ska jag bara se vem som lämnar idol ikväll och sedan natti.

Inga kommentarer: