onsdag 28 september 2011

Mammorna

Idag vart det en heldag med mammorna!! Och barnen också såklart! Erika och Nils kom redan vid 11 och gick inte förrän 16.30!! Sara,Alice,Charlotta och Nadja kom strax efter 12! Vi käkade lunch och surrade om allt mellan himmel och jord! så roligt att vi har kommit varandra nära och umgås så pass ofta som vi gör!!
Det är också kul att se hur barnen utvecklas. Se hur lika de är på många sett samtidigt som de är helt olika varandra!Senare ikväll har vi bara slappat i soffan! Jag har strykt en matta??!! Jo, för jag slängde in den i maskinen,hängde den på tork och det färdiga rena resultatet blev en skrynklig matta!! Kändes lite fånigt men snyggt blev det:)
Hängde en tvätt också, men det hör numera till det dagliga plocket. Det blir fruktansvärt mycket tvätt när man har en 6månaders, kräkande, dreglandes liten dotter! Byter kläder fasen stup i kvarten.

Sen måste jag bara berätta vad härligt det är när man vaknar efter en nästan helt ostörd nattsömn, loppan ligger i sin säng och flinar det största hon kan när jag kikar ner på henne. Vi ligger kvar och myser tillsammans i storsängen. Klockan närmar sig nio innan vi pallrar oss upp och äter frukost! Duschar, tar på mig ett ansikte och kläder. Liten får också andra klädesplagg än sin randiga pyjamas. Viker undan tvätten, lägger in den i garderoben. Tar undan i köket, torkar bänkar och bord. Plockar leksaker. Dammsuger och torkar golvet. Tar på oss ytterkläder och går till affären. Och allt detta INNAN klockan 11.
Det var det jag ville säga var härligt!! När man kliver upp utvilad, möts av ett leende som följs av kramar och mys. Man hinner med vardags plocket och har ändå hela dagen framför sig!!

Men nu är dagen slut och jag ligger i sängen och kan inte slita mig från Wordfeud. Jag bara måste klå älskling!!

Godnatt! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Inga kommentarer: