måndag 3 augusti 2009

tiden går fort

när man har roligt.

Vi fick tag i en husvagn i sista sekund, samma morgon som vi skulle fara hade vi fortfarande inte fått tag i något, och med tanke på den taskiga väderprognosen så var vi inte så sugna på att tälta. Men ett sista samtal, till farfar, räddade vår resa och samma kväll rullade vi iväg.
stannade i mörsil där vi mötte upp Moster Ia och Greger. Sov där och fortsatte på torsdagen upp til fäviken. Väl där pallrade vi upp husvagnen och hällde upp en grogg:)

Fredagen så började själva marknaden och sedan rullade allt på. Mat, alkohol, marknaden, alkohol och lite dans på logen:)

rullade tillbaka hemåt igen, lämnade av vagnen och fortsatte till sundsvall.

sedan har vi hunnit med en sväng till rexfors, bergsjö. Fiskat och myst.
plockat vinbär, blåbär och svamp.
En dagstur till Järvsö zoo. Kollade på älgar, renar, björnar, vargar, ugglor, och en massa andra djur, en liten sväng in till barnens djurpark, där jag passade på att klappa på getter och kossorna:)

Sen hem igen, städa ihop lite, Peters bror kom och hjälpte till med att borra upp tven på väggen, garderoben i hallen och annat småfix, syrran var hit och vi käkade tacos.

Lill Jess har flyttat hemifrån för allra första gången, en liten etta på klintgatan!
(tur hon inte är allt för långt bort, så man kan hålla lite koll:) )

idag har jag pluggat:( ätit en glass i solen, men sedan har jag suttit inne och pluggat.
Peter for i väg och röjde lite skog och kommer hem när som helst, tur det, så man kan få lite ny energi till att plugga lite till.
Du ger mig så mycket älskling.
du och jag:)


åter tillbaka till pluggandet.
so long.

Inga kommentarer: