måndag 4 juli 2011

sommar och sol.

I två veckor har daddyP haft semester. Vi har vart ute på turne i en och en halv vecka, mestadels i Bergsjö, men en sväng till Fränsta och en snabbis till Härnösand.

Igår kom vi hem, och som jag har längtat. Dock får jag panik på hur det ser ut här hemma.
Innan vi for började P med att slipa av kökbänkarna för att fräscha till dem lite. det hanns inte klart innan vi for, så vi kom hem till en massa jobb..
Igår hann jag packa upp alla väskor, stoppa tillbaka till garderoben, för jag hade som vanligt packat alldeles för mycket kläder till både mig och Loppan. Jag hann tvätta en maskin och sedan halvdog vi. idag klev jag först upp vid halv åtta. P for på jobbet och sedan somnade vi om. 12, TOLV vaknade vi igen. HUUUUUR skönt som helst. Och det var verkligen välbehövligt.

Nu sover tjejen igen, efter att vi har vart ute och gått en långis med Iso.
Den här veckan jobbar Peter på gatufesten, i Casinos tält på stora torget. Gå dit och njut av maten han lagar! Nästa vecka väntar en sväng till Bergsjö igen tillsammans med Lovisas tremänning och familj. Vi ska även hinna träffa en efterlängtad lundhare med familj! Veckan därpå är Peters sista semester vecka och då har vi inget spikat än så länge.. skönt..

Nu ska jag ta tag i allt som ska göras här hemma..

Inga kommentarer: